Wizz Air avionska karta Budimpešta Atina

Da li kod vas može da se kupi Wizz Air avionska karta Budimpešta Atina i ako može koja je cena. Putovala bih u avgustu. Odlazak bi bio 13.08. a povratak 20.08. Hvala. Miljana Čolić, Novi Sad

Posetilac: Miljana Čolić, Novi Sad
Datum: 27.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air avionska karta Budimpešta Atina

Poštovana gospođo Čolić,

Kod nas možete kupiti avionsku kartu na relaciji Budimpešta Atina BudimpeštaWizz Air avionska karta Budimpešta Atina za putovanje u avgustu se može kupiti već sada za putovanje 13.08.20-20.08.20. Cena POVRATNE avionske karte Budimpešta Atina Budimpešta za tražene termine putovanja sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7584 dinara. Samo požurite sa kupovinom pošto je cena Wizz Air avionska karta Budimpešta Atina podložna promenama. Uživajte u Vašem putovanju, a za sve što Vas zanima u vezi Wizz Air avionska karta Budimpešta Atina možete nas pozvati na broj telefeona 011/32-23-111. 

Red letenja na liniji Budimpešta Atina

Po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama letovi na liniji Budimpešta Atina Budimpešta će se odvijati u sledećim terminima:

- Iz Budimpešte za Atinu sa polaskom u 12:45h i sletanjem u 15:45h.

- Iz Atine za Budimpeštu sa polaskom u 16:20h i sletanjem u 17:30h.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Atinu (Grčku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Budimpešta Atina Budimpešta bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.